Trei motive și o tabletă

Atunci când au apărut tabletele, toată lumea era extrem de entuziasmată. Noua nebunie. Ceva în genul “smartwatch-urilor” de acum. Din păcate, nu toată lumea posesoare de tabletă a știut pentru ce o achiziționează. Mai ales că, diferența de display între un Samsung Galaxy S6 edge (5.1 inch) și Samsung Galaxy Tab 4 (7.0 inch) nu este atât de mare. La ce aș folosi eu o tabletă Galaxy Tab 4?
Samsung Galaxy Tab 4

Pentru că nu vreu să vă plictisesc cu detalii tehnice, le găsiți pe pagina celor de la Samsung foarte bine ordonate, iată mai jos trei întrebuințări:
În primul și în primul rând pentru a citi blogurile în liniștea dimineții la cafea pe balcon. Cred că sunt unul din mulții (sper eu) conectați la tot ce înseamnă social media în România. Și ce poate fi mai frumos decât să ai acces la toate canalele social media de pe o tabletă. Instalezi un facebook, un twitter, un instagram, un feedly și gata, mai trebuie doar cafeaua. 🙂 În al doilea rând este utilă atunci când ești într-o deplasare și îți dai seama că ai avea neapărată nevoie de laptop. Da, o să-mi spuneți că la fel de bun este și telefonul. Eh, nu-i chiar așa. Încercați voi să scrieți un document rapid în word de pe telefon iar mai apoi încercați același lucru pe tabletă. Ei, vedeți diferența? Și un al treilea și ultim motiv de utlizare al tabletei ar fi jocurile. De ce să fim ipocriți și să ne ascundem după deget? Toată lumea se joacă. Ai prins un pic de pauză, pac, un nivel la Candy Crush sau verifici ce iți mai fac clădirile la Age of Empires sau mai reușești să câștigi la Quizup.
Bineințeles că utilizările unei tablete sunt mult mai multe. Eu am ales doar trei, cele pe care sunt convins că le-aș folosi zi de zi.

Leave a Reply