RECUPAR

Știu că va atras titlul. Și eu am rămas mirat când l-am văzut în vitrină. Oare ce se ascunde în micul flacon negru? Am zis să îl încerc. Sătul de șampoanele ce ocupă fețe întregi la rafturile din supermarket căutam o alternativă, ceva nou. Sincer, vă spun că m-a atras și descrierea produsului:

“Căderea părului este o problemă cu care se confruntă în jur de 85% dintre bărbații cu vârsta de peste 50 de ani, însă, din diferite cauze, există un procent semnificativ de bărbați care încep să fie afectați mult mai devreme, de la vârsta de aproximativ 20 de ani. “

Folosesc deja de peste o lună acest șampon și sunt extrem de mulțumit de el. Chiar reprezintă o alternativă la ce este pe piață. Nu sunt genul care să se sperie de pierderea părului, dar îmi place senzația pe care o lasă după șamponare și clătire.

“RECUPAR – o formulă activă studiată de-a fir a păr”

În urma multor studii și teste efectuate, s-a obținut un șampon cu o formulă activă care susține și stimulează regenerarea firului de păr, fortifică rădăcina și întărește firul de păr, conferind în același timp și volum părului.

Secretul care stă la baza formulei unice a produsului RECUPAR este combinația de ingrediente nutritive cu uleiul de rădăcină de brusture, un mix bine echilibrat ce stimulează procesul de creștere a firelor noi de păr.

Formula activă remarcabilă a demonstrat, în cadrul testelor complexe, că după un tratament de numai trei luni, un număr semnificativ mai mare de foliculi de păr se află în faza activă (anagenă) de creştere. Acest rezultat are efecte pozitive asupra densităţii părului. Mai mult, ureea şi pantenolul hidratează părul, îl îngrijesc, îi asigură sănătate şi îi conferă strălucire. În cazul utilizării periodice, vă puteţi convinge de primele rezultate pozitive după numai 3 luni.”

În speranța că v-am convins să îl încercați, șamponul este disponibil în farmacii, iar prețul recomandat este de aproximativ 30 RON.

Leave a Reply